Het was gisteren een interessante corso-avond. Allereerst een vergadering betreft Project #1 en vervolgens kijken of Project #2 gekozen zou gaan worden.

Project #1

Zoals gisteren al op Facebook en twitter te lezen was is eindelijk onthuld waar Project #1 voor stond, een ontwerp voor de groep Plak Op Die Bloeme cq de Brekers in St. Jansklooster.

De eerste contacten betreft dit project zijn afgelopen jaar op de steigers tijdens het bloemenplakken bij Nameless gelegd. Met hulp van enkele fanatieke PODB-ers kregen we de wagen in de nodige bloemen. Na wat geklets tijdens het corso-weekend was er van beide kanten wel interesse in een mogelijke samenwerking voor 2014.

Eind 2013 hebben we om tafel gezeten en heb ik een concept aangeleverd dat volgens mij wel erg goed bij hun zou passen. Naar horen zeggen werd dit concept enthousiast ontvangen en heb ik gisteravond met de een PODB-afvaardiging het ontwerp besproken.

Volgens stap is de maquette en hier zal zo spoedig mogelijk aan begonnen worden. Het onderwerp houden we nog even voor ons maar er zouden her en der wel eens wat hints kunnen verschijnen hier! 🙂

Project #2

Zoals ik eerder al beschreef hier betrof dit een unieke samenwerking met een collega ontwerper, volledig per mail. De groep had gevraagd of we een ontwerp wilden aanleveren dat binnen hun ontwikkeling en mogelijkheden lag. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en hebben volgens mij een aardig ontwerp weggezet. De groep besloot echter democratisch voor een ander concept te kiezen waardoor we ineens iets ‘op de plank’ hebben liggen. Desondanks hebben we onder het genot van genoeg biertjes de avond gezellig en vol discussie afgesloten op ‘t Akkertien.

Project #3

‘s Kijken of we voor m’n vrienden van Nameless nog iets kunnen fabriceren dat binnen hun ontwikkeling en mogelijkheden ligt!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 18/01/2014