Terwijl de ontwerpen je in corsoland om de oren vliegen heb ik een creatief corsoweekendje. Behalve dat de website CorsoNetwerk een visuele upgrade gekregen heeft ben ik met zowel Project #1 als Project #3 een nieuwe fase in gegaan.

Project #1

Het meeste denkwerk op papier hiervoor is wel gedaan. Het komende denkwerk zal vooral in maquette-vorm uitgewerkt gaan worden. En op de dag dat ze bouwers van PODB het corsoseizoen startten heb ik bij de plaatselijke bouwmarkt de bodemplaat voor de maquette opgehaald. Dus na het lege vel hebben we nu een lege plaat waar we ons op kunnen gaan uitleven.

Project #3

Na alle ontwikkelingen bij Project #1 en Project #2 zouden we bijna vergeten dat Nameless ook nog een ontwerp beloofd is! Nu had ik me al voorgenomen met wat voor soort ontwerp ik wilde aankomen maar dan moet je nog wel de inspiratie hiervoor zien te vinden.

Na een inspiratievolle avond vorige week begon er toch een conceptje op te borrelen. In het hoofd is 1, op papier is 2 maar dan hebben we altijd ook nog de haalbaarheids check. Vanochtend bezig geweest om het idee in Sketchup in 3D te zetten om te kijken of het idee in het hoofd ook klopt in de derde dimensie.

Toen dit de goede kant op leek te gaan kwam ‘the moment of truth’: het idee voorleggen aan de beoordelingscommissie. Hoewel er toegegeven werd dat het vreemd hersenspinsel was bleek dat er toch hoop aan de horizon gloort.

De 3D schets is aardig klaar, nu is het nog zaak hier een presentabele tekening van te brouwen.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / / /

Datum: 26/01/2014