Op het moment vertoeven we een paar dagen in het zuiden des lands dus even tijd voor reflectie op afgelopen weken. Bij zowel Nameless als Fatal Attraction de nodige lasjes gelegd met goede vorderingen op beide bouwplaatsen.

Vorig weekend stond in het teken van bepalen van bloemenaantallen en kleuren dus de hele vrijdagavond in de kantine in de Vlasschuur doorgebracht. Allereerst een uitgebreide discussie over de kleding van onze geportreteerden waarbij de vele dahlia’s verschillende schakeringen op tafel gelegd werden. Een puzzel die met de extra achtergrondinformatie betreft grootte van de bloemen en de plantlijsten in Nederland een stuk beter te begrijpen viel. Met wat photoshop tools en dahlia’s in de hand konden we aan het eind van de avond de complexe percentage-puzzel toch helemaal voltooien. Over de vierkante meters en aantal kisten zullen we nog maar even niet hebben in dit stadium…

Ondertussen is de maquette ook ingekleurd en zijn de foto’s in voorlopige fase er opgeplakt. Hiermee wordt, op kleine schaal, het uiteindelijke beeld dat we voor ogen hebben al aardig compleet.
lassen_nameless2
Bij Nameless ligt de complexiteit vooral in de vele bewegende onderdelen dit jaar. Het draaien en schuiven van elementen vergt aardig wat denkwerk. Met m’n LCSF-maat ben ik vooral bezig met de vormgeving om al deze bewegende onderdelen heen. En daarbij is er sinds dit jaar een emancipatie van rollen bijgekomen, meer dan ooit sta ik met de lastoorts in de handen. Zie de foto’s hierboven van de Nameless huisfotograaf.

Nog 2 weken…

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 13/08/2016