De corso-wereld zit niet stil de laatste weken en ondanks dat het hier qua updates ook vrij rustig heb ik ook niet bepaald stil gezeten. Drukke weken met vele avondjes schetsen en denken over composities en materialen.

Ik kan vandaag in ieder geval al wel bekend maken dat de samenwerking met Plak op die Bloeme cq de Brekers van afgelopen 2 jaar een vervolg gaat krijgen. Het is allemaal wat later op gang gekomen omdat de groep bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe bouwplaats en daarbij de ambities en doelstellingen voor 2016 wat wilde bijstellen.

Bij een meeting enkele weken geleden hebben we kunnen bespreken hoe we de samenwerking dit jaar het beste kunnen invullen. In de afgelopen weken dus druk bezig geweest om een concept te ontwikkelen dat aansloot bij de besproken ideeën.

Aangezien eind April de ontwerp presentatie is voor alle groepen uit St. Jansklooster heeft de COV gevraagd of we tot die tijd nog niet teveel info willen vrijgeven. Dus we zullen het moeten doen met wat subtiele hints waarbij de groep zelf afgelopen vrijdagavond na de ledenvergadering het startschot gaf.
hint1
Tijdens deze ledenvergadering werd het concept aan de leden gepresenteerd en is het, ondanks wat ‘schrikreacties’, positief ontvangen. Dus wordt het hoog tijd om met de maquette aan de slag te gaan: klusmodus AAN.

Deze week zal er ook een update komen betreft de ontwikkelingen voor Corso Vollenhove.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 15/02/2016