Net zoals afgelopen 4 jaar reed ik vrijdag aan het begin van de avond vol goede moed naar Vollenhove voor de ontwerp keuze bij Nameless. Mooi op tijd aangekomen in de Burght kon ik nog even 2 capuccino’s naar binnen werken alvorens de ideeën voor 2015 gepresenteerd mochten worden.

Ik trapte af met de uitleg over de achtergrond van het idee waarna ik met wat tekst en uitleg de tekening onthulde. Zoals vaker in de afgelopen jaren was er weer stevige concurrentie en na de presentaties en de nodige vragen betreft de uitwerking kon er worden gestemd.

Met een gezonde spanning wachtte ik het hele stemritueel af waarna de voorzitter hoogstpersoonlijk de uitslag bekend maakte. Maar in tegenstelling tot afgelopen jaren was het ontwerp met de meeste stemmen dit keer niet van mijn hand. De eindsprint had wat dat betreft niet echt geholpen. Het ontwerp van Rudolf bleek een ‘meesterwerk’ en kreeg de meeste stemmen van de aanwezigen. Bij deze ook de felicitaties aan mijn collega en zal ik vol interesse kijken hoe het idee verder uitgewerkt gaat worden!

Uiteindelijk de avond vol gezelligheid afgesloten in de plaatselijke horeca met ondertussen een hoofd vol gedachten hoe dit jaar er verder uit gaat zien. Dit weekend maar ‘s bekijken en bedenken wat er mee te doen.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 21/02/2015