Half April hadden de leden en sponsoren al een voorproefje gekregen van de maquette van Roodkapje. Dus hadden we daarna nog 3 weken om ons Roodkapje van kleur te voorzien voor de OntwerpExpo in de Burght afgelopen weekend.

De OntwerpExpo was een uitbreiding op de tentoonstelling die afgelopen jaren tegelijk met de jaarlijkse Vrijmarkt plaatsvond. Tijdens overleg tussen wagenbouwers en de 4V’s was naar voren gekomen dat een goed idee leek om de presentatie van de ontwerpen uit te breiden. Zo ontstond het idee voor een avondvullend programma van presentatie en expositie van de ontwerpen als opening van het corsoseizoen.

Afgelopen vrijdag 3 Mei was het zover en werden aan het begin van de avond 1 voor 1 de ontwerpen naar binnen gebracht, het niveau van de maquettes lag weer hoog! Omdat het een eerste keer in deze opzet was was het nog even te bezien hoeveel bezoekers de expositie en de presentaties zou trekken. Even na half 8 liep de zaal goed vol en voor we aan de presentaties waren begonnen waren de geplande kopjes koffie er al doorheen. Ook tijdens de presentaties bleef de zaal vol en de aandacht bij de presenterende wagenbouwers.

We kozen ervoor om de onthulling van onze ‘Bor de Wolf’ nog even tot de presentatie, halverwege de avond, geheim te houden. Zo hadden we volle aandacht tijdens onze presentatie op het podium en uiteindelijk veel leuke reacties.

Uiteindelijk bleef het, zoals het hoort, tot in de late uurtjes gezellig. Gelukkig mocht onze ‘Bor’ nog een paar nachtjes in de Burght logeren, dat scheelde een moeilijke exercitie in de late uurtjes…

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 08/05/2019