Afgelopen weekend was het zover: de deadline voor de maquette. Zaterdagavond mochten we onze knutselkunsten aan de leden, sponsoren en Nameless-vrienden presenteren.

Het was de laatste week nog flink doorklussen om de maquette af te krijgen. Uiteindelijk konden we vrijdagavond rond de klok van 11 met een biertje in de hand tevreden kijken naar de volledig witgeschilderde maquette.

Net als afgelopen jaar was er door de feestcommissie weer een bij het thema passende locatie gevonden voor de presentatie. Na vorig jaar Schokland gingen we dit jaar de bossen in om ‘Roodkapje’ te vinden. In het paviljoen van het Waterloopbos was gezorgd voor een hapje en een drankje en kon uiteindelijk de maquette gepresenteerd worden aan de aanwezigen.

Veel leuke reacties en voor mijn gevoel had de groep er wel zin in om komende zomer aan dit apparaat te gaan knutselen.

Omdat er 3 Mei (zet in jullie agenda!) een nieuwe opzet zal zijn van de gezamenlijke ontwerp presentatie willen we komende weken nog gebruiken om de maquette van de juiste kleuren te voorzien. Dan kunnen we goed voor de dag komen tijdens de ontwerp presentatie nieuwe stijl. In plaats van de expositie van de ontwerpen met de Vrijmarkt is er gekozen om dit jaar een uitgebreidere ontwerp expositie te organiseren als opening van het bouwseizoen. Tijdens deze Ontwerp Expo op 3 Mei zullen de groepen hun ontwerpen exposeren en uitlichten.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 15/04/2019