Project Nameless

Vanwege Hemelvaart hebben we er een lang weekend Vollenhove van gemaakt. Dus dat betekende dat zowel vrijdagavond als de hele zaterdag er volop gebouwd kon gaan worden. Samen met m’n oud-LC lasbuddy hadden we voor 3 dagdelen een mooi target in het verschiet.

Omdat er de nodig lagen kisten uit de schuur waren gehaald was er wat meer ruimte in de schuur om te bouwen. Dit bleek ook wel nodig toen we halverwege de avond ineens met 10 man bezig waren en 5 lasapparaten stonden te zoemen. Zowel met het masker, de onderzijde als met de huisjes was hiermee een mooie start gemaakt.

Zaterdagochtend gingen we met een iets kleiner ploegje aan de slag maar hebben we wederom mooie meters gemaakt. De constructie-ploeg was alles zorgvuldig aan het uitmeten en aan het eind van de middag stond er een flink deel van de constructie van het opzetstuk.

Zelf kregen we de taak opgelegd om ons te gaan bemoeien met het grote pestmasker. Nadat we vrijdagavond als de grote lijnen hadden staan konden we zaterdagochtend en -middag een groot deel van de vormgeving lassen. Met de nodige lasuren, en het bijbehorend gebruinde gezicht, konden we tevreden ons pilsje drinken op het enorme zonnige terras naast de schuur.

Foto album Bouw 2014 Nameless »

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 01/06/2014