Project Nameless

Gisteravond kon ik ze weer uit de kast halen voor een weekendje Vollenhove; m’n werkkleding en werkschoenen. Dus vanmorgen stapte ik vol goede moed in m’n werkkloffie om een wagenbouw-ontbijtje te gaan halen bij ‘t Stoepje….helaas geen gele kar op de parkeerplaats bij de Burght.

Uiteindelijk via de (voor mij) nieuwe supermarkt alsnog richting de bouwplaats voor een bakkie koffie en de eerste bouwochtend. Vanwege de bouwwerkzaamheden aan een nieuwe hal (helaas niet voor Nameless) is de ruimte dit jaar wat beperkter dan andere jaren de eerste weken. Maar ruimte tekort kun je het nog niet noemen.

Toen we eenmaal de lasapparaten, de verlengsnoeren (met de juiste richting voor de afkortzaag) gevonden hadden konden we beginnen met passen en meten van de eerste constructie onderdelen. Met de erfenis van de enorme constructie van afgelopen jaar konden we al een heel eind komen. Zo konden we aan het eind van de ochtend met een biertje in de hand tevreden de 6, op het onderstel gelaste, staande kokers aanschouwen. We zijn los!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 17/05/2014