Soms komen onderwerpen ineens voorbij, zoals in 2012 met de Toren van Babel, en soms leeft een idee eerst een tijdje in de achterkamers van de creatieve opslag.

Toen ik vandaag wat lades van een kastje aan het uitruimen was kwam ik wat artifacten uit een ver verleden tegen. Naast een paar OV-jaarkaarten uit het begin van dit millennium, een bos fietssleutels en een discman kwam ik ook 3 analoge agenda’s tegen uit 2005 en 2006.

Deze pocket agenda’s hadden niet veel functie behalve dat ze altijd in m’n tas zaten tijdens treinreizen van Eindhoven naar Zwolle. Dus deden ze vooral dienst als notitie/schets blokjes als ik weer ‘s dagdroomde over mogelijke dahliacreaties. Ik wist wel dat een wagen over het visserij verleden als een tijdje in het achterhoofd zat maar dat ik dat in 2006 (foto rechts) al eens opgeschreven had was ook voor mij een openbaring. Vijf jaar later reed de uitkomst van deze krabbel niet onverdienstelijk mee in het corso.

Die andere krabbel heeft langer moeten wachten op volledige uitwerking. In m’n zakagenda van 2005 stond, waarschijnlijk vlak na het bioscoop bezoek aan de film, de titel Sin City al genoteerd. Kijken hoe verdienstelijk deze krabbel gaat worden.

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags: / / / /

Datum: 12/05/2014