Alles heeft een week op pauzestand gestaan omdat er dingen in het leven zijn die belangrijker zijn dan onze hobby. Een dikke week nadat we ons concept aan de leden van Nameless hebben gepresenteerd hebben we de eerste teaser voor corsojaar 2022 online gezet.

Het afgelopen jaar met het ‘badeendjes-avontuur’ heeft ons geïnspireerd om te kijken hoe we de aanloop naar het corso weer multimediaal kunnen gaan aanvliegen.

Het begon in het najaar met een globaal idee waar we, na een paar goudgele ‘inspirators’, langzaam een heel verhaal omheen verzonnen. In combinatie met onze ervaringen van afgelopen jaar ging dat een heel eigen leven leiden. Dus dat betekende naast het ontwerpen van de creatie ook het verhaal eromheen vormgeven in beeld en geluid.

De 25e Februari hebben we het concept en verhaal aan de leden gepresenteerd en dat werd enthousiast ontvangen. We zijn ook verheugd dat we wederom met de Nameless bouwgroep aan de slag mogen gaan en ze vertrouwen hebben in onze ideeën.

We hadden ondertussen al een begin aan de maquette gemaakt. Dus terwijl op de social media kanalen van Nameless komende weken het verhaal zich zal gaan ontvouwen kunnen we ondertussen onze handen uit de mouwen steken op de maquettebouwlocatie.

Abonneer je op het speciaal ingerichte YouTube kanaal via onderstaande link en blijf op de hoogte:

NSATV.nl

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 08/03/2022