Alweer het laatste weekend van Juli en alweer een dikke maand geleden sinds de laatste update hier. Enkele weken geleden het bouwtempo een versnelling opgeschakeld en niet zonder resultaat!

Waar de maand Juni nog vrij rustig begon is de laatste 2 weken een enorme bak werk verzet. Allemaal met 1 target; om dit weekend het opzetstuk lasklaar te hebben. Met een mooie opkomst op de bouwavonden moesten we zelfs al aan zij-projecten beginnen om elkaar met het lassen niet ‘de bek vol te spetteren’, zoals we dat noemen.

Dus zijn er al wat bootrompen gemaakt, hebben we een mooie voorraad van prefab onderdelen voor de paalwerken en heeft de figuur achterop al een jurk aangepast gekregen. Tegelijkertijd zijn de koppen voorzien van de nodige papierlagen en het resultaat is niet onbevredigend.

Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag een hoop werk verzet en eind van de zaterdagmiddag konden vaststellen dat we ons target gehaald hadden. Het opzetstuk helemaal lasklaar en gisteravond zijn we met een mooi clubje zelfs begonnen met de eerste laag papiertape.

We zijn dus lekker op weg en kunnen met een gerust hart de mooiste maand van het jaar in gaan. Dat wordt doorpakken, het tempo er in houden zodat we straks ook mooi de tijd hebben om de afwerking van de creatie tot in de puntjes te gaan verzorgen.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 29/07/2018