Weer 7 dagen verder en een paar avonden flink aan de klus geweest en gisteren de hele dag. We lopen mooi op schema en grapten vorige week al dat we dit weekend misschien al lasklaar konden zijn…dat was iets te optimistisch.

Vorige week waren zo’n beetje alle onderdelen klaar op het rode kapje na, op zich wel een redelijk belangrijk element bij dit onderwerp. Dus we wisten wat ons te doen stond deze week; vele lengtes betonijzer buigen en warm maken tot er iets ontstaat dat lijkt op een fladderend rood kleed om de wolf heen.

Er moest nu ook wel tempo in komen want met de avond lopen er meer mensen de schuur binnen om te komen helpen. Dus grote delen zitten ondertussen ook al in het papier: we worden met de vormgevinglasploeg op de huid gezeten.

Gisteren een ouderwetse zaterdagklapper kunnen maken. Half 9 in de ochtend op de bouwplaats en aan de slag op met de toorts in de aanslag. Lekker op de vierkante meter met 3 lasapparen aan de slag en elkaar pijnigen. Gisteren aan het eind van de avond net niet de targets gehaald die we ons heel enthousiast hadden gesteld maar we mogen tevreden terug kijken op het werk dat afgelopen week geleverd is. De wagen begint goed z’n uiteindelijke vorm te benaderen en het wordt ook steeds leuker met de steeds grotere groep mensen in de schuur.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 11/08/2019