Zaterdagmiddag begin Februari en alle tekeningen en modellen voor de presentatie van de 21e al klaar. Ondanks dat de voorbereidingen voor het nieuwe corsojaar in volle gang zijn had ik toch in om een oude hobby, video-editing, weer eens op te pakken.

Voor Les Charrons heb ik jarenlang een uitgebreide DVD  met veel knippen en plakken van videobeelden in elkaar geknutseld. En ondanks dat de #mycorsodiary-naslagwerken hiervoor een leuke vervanging zijn blijft het leuk om met video/audio bezig te zijn. Vorig jaar had ik ook al een video geknutseld met beelden die ik via YouTube had gevonden, dus ben ik deze keer weer met beelden van o.a. Ronnie Peeters en RTV Oost aan de slag gegaan.

Het blijven leuke herinneringen om af en toe terug te kijken, zoals ik gisteravond ook weer ‘s wat Les Charrons DVD’s heb bekeken. Mooie herinneringen aan een mooie tijd, ik kan het iedereen aanbevelen.

Zoals ik al zei, nog even afwachten tot de Nameless ledenvergadering de 21e Februari en dan zullen we zien hoe 2013 er verder uit komt te zien!

Categorie: mycorsodiary Uncategorized

Tags:

Datum: 03/02/2013