Het is alweer een dikke maand geleden dat ons ontwerp gekozen werd tijdens de ledenvergadering. En na verschillende teasers hebben we vorige week dan uiteindelijk de ontwerptekening onthuld.

Het uitstel van de onthulling was eigenlijk meer omdat we dusdanig beeldmateriaal hadden dat we er leuk mee konden spelen om wat teasers te maken. Door middel van de uitgebreide 8k digitale tekening konden we oneindig spelen met objecten en zooms, zonde om dat enkel te gebruiken tijdens de presentatie in de besloten vergadering. Na het bouwseizoen staat er nog een uitgebreider kijkje achter de schermen gepland om te zien hoe het ontwerp uiteindelijk opgebouwd is.

In de afgelopen maand hebben we natuurlijk niet alleen zitten spelen met Photoshop maar zijn we ook aan de slag gegaan met de maquette. Een strakke deadline van half April zorgt dat we niet even achterover kunnen zitten maar dat we meteen aan de bak moesten. De eerste avondjes zijn vooral besteed aan het uitwerken van de techniek zodat we dit tijdens het bouwproces niet nog een keer hoeven uitdenken.

Dus in plaats van piepschuim zijn we eerst begonnen met een constructie van hout, draadeinden en moertjes. Hiermee hebben we nu een mooie basis gelegd dus zal komende avonden de nadruk meer liggen op de vormgeving van ons Roodkapje.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / / / / /

Datum: 03/03/2019