Afgelopen vrijdagavond hebben we vergadering gehad met Nameless en mochten we ons ontwerp voor 2019 presenteren. Zoals al eerder hier beschreven een ontwerp waar al veel denkwerk in zit vanwege vele technieken die we willen gaan toepassen. Het was dus ook zaak om het idee, de sfeer en bijbehorende technieken goed uit te beelden zodat onze gedachten goed over zouden komen. Gelukkig hebben we de meerderheid weer kunnen overtuigen van ons idee zodat we voor het derde jaar op rij als trio met de mooie bouwclub van Nameless aan de slag kunnen!

We wilden dit jaar een herkenbaar onderwerp hebben en ‘Roodkapje’ leek ons toch wel een onderwerp dat bij iedereen welbekend is. Hier boven alvast een teaser van het onderwerp en de sfeer die we willen gaan neerzetten tijdens het komende corso.

We zullen binnenkort de ontwerptekening presenteren. Ondertussen kunnen we hard aan de slag met de maquette aangezien er half April een feestje gepland staat om de maquette van ‘Roodkapje’ op een theme-technische geschikte locatie te kunnen onthullen.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 03/02/2019