In de corsowinter ben je toch het verst verwijderd van het kleurrijke zomerse feest dat corso heet. De beste oplossing hiervoor is het bijwonen van gezellige avondjes vooruitblikken en terugkijken op de 25 mooie corsozomers die al achter me liggen.

Met de jubileumcommissie geldt bovenstaande zeker; we kijken terug op eerdere jaren maar ook zeker vooruit naar 2020. Dit jubileumjaar voor Nameless willen we toch niet ongemerkt voorbij laten gaan en er zijn al veel leuke plannen gesmeed. De eerste voorbereidingen zijn inmiddels getroffen maar ook uitvoerend heb ik alvast een slag gemaakt. Er zijn al zo’n 125 foto’s vanuit het analoge archief gedigitaliseerd.

Inmiddels hebben we van het bestuur de datum door gekregen wanneer we het jubileum ontwerp klaar moeten hebben voor de keuzevergadering, dit zal eind Januari plaatsvinden. Dus dat betekent dat we nog een maandje hebben om het idee dat we in de kop hebben op het spreekwoordelijke papier moeten hebben.

Op dit moment is dat nog vooral in Sketchup het 3d model vormgeven waarvan we de uiteindelijke sfeer- en presentatietekeningen kunnen gaan uitwerken. Ik hoop tijdens deze vakantietijd wat voortgang te kunnen maken zodat het niet allemaal haastwerk hoeft te gaan worden straks in Januari. Ligt mooi op schema.

Zoals ik al zei zijn er leuke vooruitzichten voor 2020 en ik heb zin om met dit bouwjaar van start te gaan. Het zal lastig worden om qua resultaat het sprookjesachtige 2019 te gaan overtreffen maar feestelijk zal komend bouwjaar sowieso gaan worden.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 23/12/2019