Weer terug van een welverdiende vakantie bevonden we ons gisteren voor een dagje in de Kop van Overijssel. Dus meteen even van de gelegenheid gebruik gemaakt om bij PODB langs te gaan. Sowieso wilde ik nog wat maten opnemen van het eindresultaat voor enkele bloemmotieven die we straks op de wagen gaan prikken.

Het opzetstuk en het onderstel waren inmiddels alweer verplaatst naar de priklocatie om de laatste hand te leggen aan de creatie. Bij aankomst zag ik al dat de tent al voor een flink stuk opgebouwd was en het onderstel mooi droog stond. Even op m’n gemak rond gekeken om te concluderen dat er goed werk geleverd was. Vormen zaten er goed in en de aanzichten lijken er goed uit te komen.

In de schuur was het, vrij massale, opzetstuk gezet waarbij een groot deel van de parachutes al in de foam en tape zat. Dat zal komende week nog even doorbuffelen worden maar dat gaat helemaal goed komen.

Zelf zal ik de avonden deze week nog gebruiken om het 1 en ander aan bloemmotieven in Illustrator uit te werken zodat deze ook printklaar zullen zijn.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / /

Datum: 12/08/2015