De laatste week is aangebroken en de spanning neemt toe richting vrijdag. De verfstrepen worden op het papier gezet en morgenavond zullen de eerste bloemen op de wagen gaan.

Met de maten van de parachutes die ik vorige week heb opgenomen ben ik aan de slag gegaan om de knipwerken printklaar te maken. Met de maten konden de plaatjes mooi 1 op 1 uitgewerkt worden in 4/5 kleuren zodat ze in een mooie sepia toon in de bloemen gezet kunnen worden.

Gisteravond vanuit Heeze nog even telefonisch overleg gehad over de inkleuring van de wagen en daarbij bedacht we ons dat de plaatjes toch beter meteen in kleur geprint konden worden. Dus halverwege de avond achter Illustrator gekropen om alle vlakjes in de tekeningen van de juiste bloemkleur te voorzien. Zo werd het toch nog een latertje maar kon er vandaag nog voor de middag aan de nieuwe prints begonnen worden. Ondertussen wordt ik op afstand aardig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en dat beloofd in ieder geval veel!

Morgenochtend richting de Kop van Overijssel om voor een paar dagen tussen de dahlia’s te storten. Dat gaat weer een gezellig weekend worden! Ondertussen zullen via twitter en de facebook pagina af en toe wat updates doorkomen.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / /

Datum: 18/08/2015