Ik zag dat de laatste update hier van alweer meer dan een maand geleden was dus vond dat ik nodig weer iets moest typen. Het is namelijk ook weer niet dat er sindsdien weinig gebeurt is! Tussen alle ‘gezins-perikelen’ door is er ook nog tijd voor het corso.

Fatal Attraction
Twee weken geleden gaf de groep op hun Facebook pagina al een kleine teaser betreft het ontwerp voor komend jaar. De titel wordt in ieder geval ‘Generaties’ waarmee we een flinke uitdaging aangaan betreft anatomische vormen.
generaties_1
Het ontwerp is inmiddels in de ledenvergadering aan de leden gepresenteerd en zal waarschijnlijk ergens in April naar buiten gebracht worden. Ondertussen wordt er achter de schermen gewerkt aan de verdere uitwerking van het ontwerp. Later meer dus.

Plak op die Bloeme cq De Brekers
Zoals al eerder aangegeven worden de ontwerp voor het corso in St. Jansklooster vrijwel allemaal op de presentatie avond op 30 April vrijgegeven. Ondertussen ben ik op de vrije uurtjes in de late avond bezig met de maquette voor dit Braziliaanse ontwerp.

Het was nog best veel werk om een goede start te maken maar nu ben ik toch aardig op stoom en kan ik zeggen dat de hoofdvorm er voor 75% wel op staat. De stukken karton en lijmsticks voor het lijmpistool gaan er dezer dagen in hoog tempo doorheen. Eind deze week zal het zaak om de details wat verder in te gaan vullen en misschien wat kleur toe te voegen. Voorlopige deadline is 16 April dus daar richt ik me nu volledig op.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / /

Datum: 21/03/2016