Met een vaste deadline werk ik het beste dus het kwam goed uit dat ze bij PODB komend weekend een bijeenkomst hebben waarbij het ontwerp gepresenteerd gaat worden.

Plak op die Bloeme cq De Brekers
Als het vrouwelijke deel van het huishouden ‘s avonds de nachtrust verkoos betekende dat voor mij dat het tijd was om de stekker van m’n lijmpistool in het stopcontact te steken. Vele kartonnen doosjes zijn verslonden met het stanleymes en weer in elkaar gepast tot de juiste vorm. Zo was ik afgelopen weekend mooi op tijd klaar met de grote vormen om gebruik te kunnen maken van de enkele gegunde lentedagen. De maquette naar buiten en de kwast en spuitbus er bij gepakt om de maquette in een enigszins egale kleur te krijgen. Zo heb ik de rest van de week nog om de overige detaillering aan te brengen alvorens het gevaarte op transport kan komend weekend.

Fatal Attraction
Kleurwedstrijden waren al nooit echt mijn ding en schilderen op nummer nog veel minder. Zo heb ik vaak de globale kleurstellingen van ontwerpen in Photoshop gedaan maar dit zag ik voor het project met Fatal ook niet echt zitten.
fatal_color
In een spontane bui ben ik een digitale pen gaan uitproberen om zo de ideeën qua kleur beter te kunnen overbrengen. Ik moet zeggen dat de eerste probeersels me nog niet tegen vallen. Vooral de mogelijkheid tot inzoomen op details (wat met papier uiteraard niet lukt) bevalt goed. Het ontwerp leent zicht er in ieder geval goed voor dus het is een mooie uitdaging.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / / / /

Datum: 13/04/2016