Het voelt alsof de klok een jaar terug is gedraaid een maand geleden maar toch durven we over de horizon heen te kijken.

Half Oktober wilden we weer met de oude vertrouwde drie-eenheid bij elkaar gaan zitten om de plannen voor 2022 te bespreken. De besmettingen die door Vollenhove raasden maakten er uiteindelijk eind Oktober van. Nu is het afgelopen jaren nooit zo geweest dat dan meteen de ideeën en tekeningen over tafel vliegen maar is het vooral terugblikken wat het voorgaande seizoen goed ging en aftasten welke richting we zoeken voor de toekomst.

Een onderwerp wat ondertussen al weer sinds 2017 door de achterkamers van m’n hoofd zwierf had de weken ervoor de weg naar de frontale kwabben gevonden. En zoals vaker alweer is het idee dan al veel te ver doorgekookt maar wordt het na wat overleg en brainstorming terug gebracht tot de kern; een concept nog zonder vormgeving maar waarop visuele gedachten geprojecteerd kunnen worden.

Ondertussen zorgde de verspreiding van een zeker virus dat er een paar weken thuis genoeg tijd en ruimte was om deze visuele gedachten om te zetten in schetsen en een eerste aanzet tot 3d modellen voor de maatvoering.

Op basis hiervan konden we de meteorologische winter aftrappen met het nodige inspiratievocht en een brainstorm over hoe we dit verhaal kunnen gaan presenteren in het begin van het nieuwe jaar. We hebben ons in ieder geval officieel aangemeld om een idee te presenteren voor komend jaar, nu nog de uitvoering.

Categorie: mycorsodiary

Tags: / / /

Datum: 03/12/2021